Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Event podsumowujący projekt.

polskapomocDużymi krokami zbliża się koniec realizacji projektu „Social Slow Food: Trwałe źródła dochodu i efektywna integracja społeczna dla osób niepełnosprawnych i społecznie wykluczonych z ośrodka TEMI” realizowanego przez TRGP w Gruzji.

Ostatnim ważnym działaniem w projekcie było otwarcie sezonowej restauracji oraz tras rowerowych w ośrodku w Temi w miejscowości Gremii . Uroczystość odbyła się 14.11.2015r. i była połączona z eventem promocyjnym, na który przybyli przedstawiciele polskiej Ambasady w Gruzji, nasz opiekun projektu a także przedstawiciel Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Zaproszeni goście mogli na miejscu zobaczyć i ocenić efekty projektu. Naszym zdaniem wszystko udało się znakomicie ale oczywiście to nie tylko nasza zasługa, dzięki partnerowi gruzińskiemu- Ośrodkowi Temi, który wniósł olbrzymi wkład i pracę na rzecz tego projektu, bez nich by się nie udało- Didi madloba TEMI (dziękujemy bardzo).

Dodatkowe informacje